Internet explorer do te bllokohet, s'do ket krash por internet explorer do te jete i paperdorueshem. Mbylleni ne menyre te forcuar dhe fshini cache, ose c'aktivizoni javascript per te pare kete faqe pa probleme. Gjate testimit kontrolloni cpu-n per te pare efektet qe mund te kete nje javascript i thjesht ne procesorin e kompiuterit tuaj. E cuditshme apo jo..